Behöver du ett solsegel?

Solsegel är ett stort tygstycke, som kan skydda mot sol och regn. bäst solsegel hittar du hos Designsegel, som kan designa ditt solsegel så att det passar just din uteplats eller balkong. Med ett taksegel, som det även kallas, får du som ett extra tak, som ger ett bra skydd, främst på sommaren. Ofta är det varm och soligt och vill du att det ska finnas skugga på din altan, så är det bra att sätta upp ett solsegel. 

Solseglet skyddar inte bara mot värme och solen, det är även perfekt om det skulle börja regna, så det gör ibland även på sommaren. Då har du det som ett regntak, och kan ändå sitta ute och njuta!

Montera solseglet på ett bra sätt

Du kan montera ditt solsegel så att det sitter fast och uppe hela sommaren. Dock är det bra att ta ner om du reser bort flera veckor. Det är bara i fall att det börjar blåsa kraftigt hemma. Bäst solsegel är de som går att få måttanpassade. Detta gör att de passar perfekt att montera just ovanför din altan, din uteplats eller din balkong. 

Taksegel går att sätta upp som just ett segel över ytan, eller så monterar du det så att den fungerar som en markis, som du kan rulla in och ut. Väljer du ett skräddarsytt solsegel så kommer monteringen av den att vara superenkel. Läs gärna mer på Designsegels hemsida, vad de kan göra för just dig och din uteplats!